InstallQ Erkend Installateur

Centragas Van Galen is verheugd aan te kondigen dat wij officieel erkend zijn als ‘Echte InstallQ Installateur’ in Haarlem en omstreken!

Installateur met de beste kwalificaties

Deze erkenningsregeling heeft strenge kwalificaties en normen voor ons, de installateur. Van kennisvereisten en het gebruik van meetapparatuur tot ons gereedschap – wij zijn er trots op dat wij aan alle verwachtingen van dit programma voldoen. Bovendien worden onze installaties regelmatig getest, zodat u erop kunt vertrouwen dat zij aan dezelfde hoge criteria voldoen wanneer u met ons werkt/ Om de echtheid van onze status op elk moment te bevestigen, kunt u vandaag nog kijken op: echteinstallateur.nl.

Wat is InstallQ?

Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ en dit doen zij met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland gebruik van maakt. InstallQ is ontstaan uit een fusie tussen Sterkin en KvINL begin 2019. Daarmee is het de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. Deze  onafhankelijke stichting heeft in de markt een breed draagvlak, waaronder: installateurs, opdrachtgevers en overheid.

InstallQ Erkend Installateur

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen