Vacature Warmtepomp Monteur

Regio: Haarlem | Vacature Warmtepomp Monteur

Warmtepomp Monteur bij Centragas van Galen

Als monteur ga je warmtepompen installeren bij onze klanten in regio Haarlem. Wij hebben een grote particulieren klantenkring waarbij je op unieke projecten terecht komt. Samen met je collega’s ben je bezig met verschillende duurzame technieken. Vanwege de aanhoudende vraag naar warmtepompen en duurzame producten zijn we op zoek naar meerdere collega’s! Loop jij warm voor de nieuwste technieken en alles over duurzaamheid? Reageer dan meteen en we bespreken graag met je de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als warmtepomp installateur ga je met jouw bedrijfsauto, voorzien van de benodigde gereedschappen, langs regionale particulieren klanten voor het installeren, onderhouden en repareren van waterpompsystemen. Je informeert en adviseert klanten over de werking van de warmtepomp. Je werkt nauw samen met een enthousiast team van professionals en draagt bij om de transitie naar duurzame energie te versnellen.

Wie zoeken we?

Een monteur die werkzaamheden tot in perfectie uitvoert.
– 40 per week beschikbaar is (maandag t/m vrijdag);
– opleiding of ervaring in de richting van de installatietechniek is wenselijk.
– in bezit is van rijbewijs B;
– zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Geen ervaring als warmtepomp installateur maar wel gemotiveerd om te leren? Wij hebben verschillende trainingen en opleidingen om je intern op te leiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wat je van ons mag verwachten? 

Wij zijn een klein bedrijf met een open bedrijfscultuur. De gehele organisatie telt 30 medewerkers. We hebben korte lijnen en alles is bespreekbaar. Dat vinden wij erg belangrijk en hiervoor hebben we ook elk jaar een gezamenlijk uitje om elkaar nog beter te leren kennen.  Verder kan je van ons verwachten:
– CAO Technisch Installatiebedrijf;
– 25 vakantiedagen en 13 atv dagen;
– Bedrijfsbus voorzien van de benodigde gereedschappen;
– Goede pensioenregeling volgens CAO;
– Volgen van verschillende opleidingen, trainingen en cursussen;
– Personeelsvereniging met jaarlijks bedrijfsuitje, bouwvakborrel en kerstdiner.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten? Bel of app dan even naar Floris via 06-38899207 of stuur een mail naar recruitment@igm.nl.